We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

 Alles in Huis Blog


Succesvol versieren tijdens de feestdagen

De laatste maand van het jaar staat altijd in het teken van de feestdagen. Het wordt sneller donker, kouder en met kerst en de jaarwisseling worden alle toeters en bellen weer uit de kast getrokken. De risico’s die het met zich meebrengt worden echter vaak vergeten. Dus laat de ballen even liggen en lees hier onze tips om de kans op brand te beperken.

Lees meer

De dakgoot bladvrij: iedereen blij!

Het is één van de vergeten klusjes aan uw huis; de dakgoot bladvrij maken om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Maar wie moet ik inschakelen om de dakgoot bladvrij te maken? En wat zijn hiervoor de kosten?

Lees meer

Met de schoorsteenveger werkt de kachel beter

Juist nu het kouder wordt, is het aan te raden om uw schoorsteen te laten vegen door een schoorsteenveger. Met de winter voor de deur komt het aansteken van de open haard steeds dichterbij en wil je niet voor verassingen komen te staan. Maar waarom is het vegen van de schoorsteen juist zo belangrijk? Wat zijn de kosten van een schoorsteenveger? En wat zijn de gevolgen als je het niet doet?

Lees meer

We zijn sinds gister landelijk vindbaar en wat er toen gebeurde met onze website zul je niet geloven

Toen kregen we aanvragen van mensen uit heel het land. En die hebben we vervolgens geholpen! Gewoon mensen zoals jij en ik van Arnhem tot Heerhugowaard en van Alkmaar tot Doetinchem kwamen naar ons toe voor een schoorsteenveger, dakdekker, timmerman, schilder, loodgieter, stukadoor, kitter, etc. Deze hebben we vervolgens in contact gebracht met één van de vakmannen uit ons team die daar werkt en beschikbaar was. En in veel gevallen hebben we het probleem gelijk opgelost. Gelooft u het? Mooi, want het is waar. Maar nu is het tijd voor het serieuze verhaal.

Lees meer

Verwen je poes: je wist niet dat het ook zo kon

A.s. zondag 4 oktober is het internationale dierendag. De dag dat er stil wordt gestaan bij het wereldwijde dierenleed, maar ook de dag dat het huisdier extra in het zonnetje wordt gezet. Dit lid van de familie is regelmatig de reden voor een aanpassing aan de woning. Van een kattenluikje tot een twee-onder-een-kap voor het konijn. We hebben het allemaal voorbij zien komen. Wat zijn jouw plannen met je huisdier? Vind hier de meest voorkomende aanpassingen.

Lees meer

Laat uw woning veilig achter als u op vakantie gaat

Ein-de-lijk de koffer inpakken! Je loopt nog even een rondje door de woning om te kijken of je niks vergeten bent. Hup, deur achter je dicht trekken en op naar plaats van bestemming. De vakantieperiode is voor inbrekers het ideale seizoen om toe te slaan. Heb je de deuren wel op slot gedaan? Zijn alle ramen gesloten en de lichten uit? Om dit te voorkomen hebben wij de volgende tips op een rij gezet.

Lees meer

Waarom moet ik betalen voor een offerte voor de verzekering?

U heeft schade in huis als gevolg van een storm, ongelukje of lekkage. Vaak gaat het dan om een gebroken ruit, een omgewaaide schutting, daklekkage of een badkamerlekkage. Dit wilt u verholpen hebben en daarom schakelt u de verzekering in. Zij vertellen u een offerte op te vragen bij een aannemer in de buurt. Maar bij lekkageschade kan het gaan om verschillende disciplines en de aannemers vragen vaak ook nog een vergoeding voor het opstellen (die wordt verrekend als het ook wordt uitgevoerd door hen!). Dus naar welke aannemer kunt u het beste gaan? En hoe werkt dit eigenlijk met die betaling?

Lees meer

Huurder vs huisbaas: Een einde aan het ‘welles-nietes’ verhaal

Het is een bekend verhaal: je huurt een appartement bij een huisbaas. Het is goedkoper dan een makelaar omdat er geen bemiddelingskosten zijn en er zijn geen wachtlijsten zoals bij een woningcorporatie. Hier en daar moet er alleen een likje verf tegenaan wat hoogstens een middagje werk kost. Maar de problemen beginnen zodra er iets gemaakt moet worden. De pandjesbaas is van de aardbodem verdwenen en je buren beneden hebben inmiddels hun eigen zwembad vanwege jouw lekkage. Wat doe je dan? Wie ga je bellen? En wie neemt de kosten op zich? Er is een oplossing voor beide partijen die veel mensen niet weten.

Lees meer

De glazenwasserwereld: Het nieuwe wilde westen?

Er is veel ophef over de wereld van glazenwassers. Hier is dagelijks sprake van intimidatie en bedreiging. Hoe zit dat nou precies? Omdat wij vaak deze vraag krijgen, hebben wij dit even uitgelicht.

Lees meer

What the (bouw)vak?! Wie kan u wél helpen in deze periode?

De bouwvakantie begint a.s. maandag 27 juli weer en dat betekent dat veel bedrijven in de bouw de komende drie weken gesloten zijn. Wij blijven gewoon geopend, met een iets mindere capaciteit, maar verder verandert er niks gedurende deze periode bij ons.

Lees meer

Top-5 Lenteklussen (met 15% btw-voordeel)

De zon schijnt vaker en de temperatuur kruipt omhoog. U kunt weer gebruik maken van uw tuin. Maar met het naar buiten gaan, komen ook de onderhoudsklussen in de tuin en de buitenkant van uw huis tevoorschijn. Per 1 juli gaat het btw-tarief op onze arbeid weer omhoog. Alleen tot die tijd profiteert u nog van 15% btw-voordeel. Veel van onze klanten gebruiken deze regeling voor hun buitenklussen. Maar voor wat?

Lees meer

Duurzamer wonen: de 5 aanpassingen aan uw woning die de energienota omlaag brengen

Door de komst van het verplichte energielabel voor huizen en de slimme meter wordt er in 2015 direct meer nadruk gelegd op het duurzaam wonen door de overheid. Maar hoe kunt u zelf zorgen dat de energienota omlaag gaat? En waar begint u als u duurzamer wilt gaan wonen?

Lees meer

Top-5 Binnenklussen (met 15% btw-voordeel)

Dit is hét moment om uw huis nog voordelig te laten opknappen. Alleen nu kunt u nog profiteren van het voordelige btw-tarief van 6% op de arbeid van aannemers. Dit kan veel geld schelen. Veel vakmannen stromen momenteel langzaam vol met werk. Dus wees de grote drukte voor, want de klus moet afgerond worden voor 1 juli om nog gebruik te kunnen maken van de regeling.

Lees meer


Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28766 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

16Aug
Geesteren - eibergen Ergens beginnen Vochtplek aan onderkant plafond.bovenkant niets te zien.doche putje een meter van vochtplek.(douche word...
16Aug
Geesteren - eibergen Ik moet ergens beginnen Vochtvlek aan plafond onderkant ,bovenkant niets te zien.vochtplek 1.mtr van doucheputje.( douc...
16Aug
Leersum - wijk-bij-duurstede Graag uw prijs voor 2 schoorstenen, 1x allesbrander en 1x open haard met gasvlam
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)

Aanbevolen partners