We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

 

We zijn sinds gister landelijk vindbaar en wat er toen gebeurde met onze website zul je niet geloven

Toen kregen we aanvragen van mensen uit heel het land. En die hebben we vervolgens geholpen! Gewoon mensen zoals jij en ik van Arnhem tot Heerhugowaard en van Alkmaar tot Doetinchem kwamen naar ons toe voor een schoorsteenveger, dakdekker, timmerman, schilder, loodgieter, stukadoor, kitter, etc. Deze hebben we vervolgens in contact gebracht met één van de vakmannen uit ons team die daar werkt en beschikbaar was. En in veel gevallen hebben we het probleem gelijk opgelost. Gelooft u het? Mooi, want het is waar. Maar nu is het tijd voor het serieuze verhaal. We zijn sinds gister landelijk vindbaar en wat er toen gebeurde met onze website zul je niet geloven

We zijn vanaf vandaag overal vindbaar én inzetbaar in heel Nederland. En omdat we iedereen zo goed als mogelijk proberen te helpen, hopen we natuurlijk dat u ons na uw ervaring warm aanbeveelt bij uw zus of goede vriend die wat verder weg woont. Maar gaat u zelf verhuizen naar een andere plaats of een ander deel van het land? Dan helpen we u nu ook daar lokaal met een geschikte vakman die beschikbaar is en eerlijke prijzen rekent.

U bent mogelijk bij ons terecht gekomen toen uw toilet verstopt zat of uw elektra storing gaf. Of misschien overweegt u het om een aanvraag bij ons te doen voor uw klus of verbouwing. Weet dan dat we alles in huis hebben voor de doe-het-niet-zelver. Dat betekent dat we u ook kunnen helpen met de renovatie van de badkamer, het behangen van de babykamer, schilderen van de buitenboel, aanleggen van de tuin of de zolderverbouwing. Zo heeft u tientallen disciplines in uw broekzak met één telefoonnummer.

De praktijk leert dat het niet makkelijk is om de geschikte vakman te vinden voor uw verbouwplannen. Omdat wij bestaan uit een samenwerkend team van vakmannen, weten we precies wie er het beste past bij uw aanvraag. Maar ook wie er beschikbaar is op het gewenste tijdstip. En altijd tegen eerlijke prijzen. De vaste klanten weten het, maar voor iedereen die overweegt om een aanvraag in te dienen: u kunt uw plannen met ons bespreken met ons landelijke telefoonnummer 085-0215490.Terug naar overzicht Vorig artikel Volgend artikel

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28766 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

16Aug
Geesteren - eibergen Ergens beginnen Vochtplek aan onderkant plafond.bovenkant niets te zien.doche putje een meter van vochtplek.(douche word...
16Aug
Geesteren - eibergen Ik moet ergens beginnen Vochtvlek aan plafond onderkant ,bovenkant niets te zien.vochtplek 1.mtr van doucheputje.( douc...
16Aug
Leersum - wijk-bij-duurstede Graag uw prijs voor 2 schoorstenen, 1x allesbrander en 1x open haard met gasvlam
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)

Aanbevolen partners