We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

  Bedrijfsprofiel  >  Kruis Gereedschap BV

Wij zijn open, u kunt ons bellen

  Wij zijn werkzaam in: Zuid-Holland

Preview map of address

Over ons

Bent u op zoek naar een vakkundige leverancier van gereedschappen? Dan raden wij u Kruis gereedschap aan. Zij zijn al meer dan 70 jaar een vakhandel. U vindt hier een grote keuze aan professioneel en doe-het-zelf gereedschap van A-merken zoals Bosch, Festool, Makita en DeWalt. Het assortiment is samengesteld door vakmensen die u een goed en eerlijk advies geven. Kruis beschikt over een winkel in Rotterdam Overschie. Van hieruit helpen zij u ook bij machine reparaties, NEN3140 keuringen en inspecties van klimmateriaal. Verder komen zij desgewenst langs op de werkplaats van de vakman om de voorraad op peil te houden. Kruis heeft verder ook een goed lopende webshop waar zij de gereedschappen tegen dezelfde scherpe prijzen landelijk aanbieden.

http://www.kruis.nl

  Werkzaamheden
Aanbouw, Badkamer, Beveiliging, CV(-Ketel), Dakbedekking, Dakkapel, Elektra, Glas, Interieur, Isolatie, Keuken, Klusjes, Kozijnen, Metselwerk, Schilderwerk, Schoorsteenvegen, Stucwerk, Tegelwerk, Timmerwerk, Tuin, Verbouwing, Verhuizen, Vloeren, Zonwering, Behangwerk, Airconditioning, Bestrating, Dakgoten, Dakraam, Deuren, Gevelwerk, Hang- & Sluitwerk, Leidingwerk, Onderhoud, Opbouw, Opslag, Ramen, Renovatie, Stoffering, Toilet, Uitbouw, Ventilatie, Vliering, Zolder,Bedrijfsinformatie

  Wij zijn open
U kunt ons telefonisch bereiken.

  Bedrijfsvorm:
B.V.

  Opgericht in:
1945

  Medewerkers:
6-10

  KvK-nummer:
24243092

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28247 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

25Mei
Zevenaar - zevenaar Wij hebben een nieuwbouwwoning In zevenaar. de wanden zijn glad en behangklaar. Graag ontvangen wij een offerte voor he...
25Mei
Pesse - hoogeveen het verven van een woonkamer en slaapkamer in een seniorenwoning
25Mei
Velserbroek - ijmuiden Ik ben opzoek naar een kitbedrijf om de kitranden rondom het bad en nog wat kleine stukjes in de badkamer te kitten.
25Mei
Velserbroek - ijmuiden Ik ben opzoek naar een kitbedrijf om de kitranden rondom het bad en nog wat kleine stukjes in de badkamer te kitten.
25Mei
Middelburg - middelburg Afkitten toilet, circa 15 strekkende meter. Ik ontvang graag een prijsopgave.