We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

  Bedrijfsprofiel  >  Kruis Gereedschap BV

Wij zijn dicht, u kunt ons mailen

  Wij zijn werkzaam in: Zuid-Holland

Preview map of address

Over ons

Bent u op zoek naar een vakkundige leverancier van gereedschappen? Dan raden wij u Kruis gereedschap aan. Zij zijn al meer dan 70 jaar een vakhandel. U vindt hier een grote keuze aan professioneel en doe-het-zelf gereedschap van A-merken zoals Bosch, Festool, Makita en DeWalt. Het assortiment is samengesteld door vakmensen die u een goed en eerlijk advies geven. Kruis beschikt over een winkel in Rotterdam Overschie. Van hieruit helpen zij u ook bij machine reparaties, NEN3140 keuringen en inspecties van klimmateriaal. Verder komen zij desgewenst langs op de werkplaats van de vakman om de voorraad op peil te houden. Kruis heeft verder ook een goed lopende webshop waar zij de gereedschappen tegen dezelfde scherpe prijzen landelijk aanbieden.

http://www.kruis.nl

  Werkzaamheden
Aanbouw, Badkamer, Beveiliging, CV(-Ketel), Dakbedekking, Dakkapel, Elektra, Glas, Interieur, Isolatie, Keuken, Klusjes, Kozijnen, Metselwerk, Schilderwerk, Schoorsteenvegen, Stucwerk, Tegelwerk, Timmerwerk, Tuin, Verbouwing, Verhuizen, Vloeren, Zonwering, Behangwerk, Airconditioning, Bestrating, Dakgoten, Dakraam, Deuren, Gevelwerk, Hang- & Sluitwerk, Leidingwerk, Onderhoud, Opbouw, Opslag, Ramen, Renovatie, Stoffering, Toilet, Uitbouw, Ventilatie, Vliering, Zolder,Bedrijfsinformatie

  Wij zijn dicht
U kunt uw aanvraag mailen.

  Bedrijfsvorm:
B.V.

  Opgericht in:
1945

  Medewerkers:
6-10

  KvK-nummer:
24243092

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

27128 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

13Dec
Bergen op Zoom - aanvraag kitten douchruimte en ramen
13Dec
Deurne - helmond Badkamer afkitten circa 26m, vrijdag 15december
13Dec
Emmeloord - emmeloord Offerte , zo nodig schoon maken. Offerte ;met camera door schoorsteen waar mogelijk een breuk zit.
13Dec
Vianen - vianen In onze badkamer is er een lek bij het feluxraam, wij weten niet of deze eventueel vervangen moet worden. Er is watersch...
13Dec
Vianen - vianen In onze badkamer is er een lek bij het feluxraam, wij weten niet of deze eventueel vervangen moet worden. Er is watersch...