We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek, Ypenburg

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Riool Den Haag, Rijswijk of Voorburg?

rioolservice den haag rijswijk voorburg

Bent u op zoek naar een goede rioolspecialist Den Haag, Rijswijk, Voorburg en omgeving? Rioolbedrijf RRS is een voorbeeld van onze erkende rioolbedrijven uit regio Den Haag. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit rioolbedrijf voor uw klussen of bel direct.

Wat is het beste rioleringsbedrijf van Den Haag en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm rioleringsbedrijf den haag. Maar wie is de beste rioolspecialist van Den Haag en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw rioolwerkzaamheden en op het juiste moment beschikbaar is. Een goed rioleringsbedrijf kan bv. RRS zijn. Dit rioleringsbedrijf is opgericht in de beginjaren van 1970 en is sindsdien een van de koplopers op het gebied van rioleringswerkzaamheden. Met ruim 40 jaar ervaring en vakbekwame, gespecialiseerde monteurs helpen zij u met alles op het gebied van rioleringswerkzaamheden. Ook bieden zij 24-uurs service met landelijke dekking waardoor uw ontstopping op elk willekeurig moment van de dag verholpen kan worden.

Wat kan dit erkende rioleringsbedrijf voor u betekenen?
RRS is de aangewezen persoon voor u als u op zoek bent naar een bedrijf dat kan ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren. Dit kan zowel voorkomen in de riolering, de afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Deze specialisten ontstoppen uw gootsteen en zorgen dat alles weer naar behoren werkt. Ook als u problemen hebt met een verstopte afvoer, toilet of misschien wel een doucheputje. Als u last heeft van wateroverlast, stankoverlast kunt u altijd terecht bij dit rioleringsbedrijf. Zij voeren deze werkzaamheden 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar snel voor u op. Als specialist in rioleringswerk reinigen en ontstoppen zij preventief de leidingen, de afvoer en de riolering zelf. Ongeacht de afmetingen en locatie, alles kan ontstopt worden. Met als resultaat een schone leiding die zonder overlast nog jaren mee kan. RRS biedt drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Zij zijn ook ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Wat kosten rioleringsbedrijven in Den Haag en omstreken?
De prijs van een rioleringsbedrijf Den Haag, Rijswijk, Voorburg en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede rioleringsbedrijven uit Den Haag en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28247 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

25Mei
Voorburg - den-haag Gaskraan aanbrengen tussen gasleiding en fornuis
25Mei
Voorburg - den-haag Beste, In ons huis in Voorburg willen wij graag een deel van de draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en de k...
25Mei
Voorburg - den-haag Beste, In ons huis in Voorburg willen wij graag een deel van de draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en de k...
25Mei
Denhaag - den-haag Het vervangen van gasleiding van meter naar woning
25Mei
Den Haag - den-haag Het gaat om met aansluiten van een vuilafscheider voor mijn CV-ketel ter bescherming cv-circulatiepomp ed. Mijn vaillant...