We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: ‘s-Hertogenbosch, Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Ammerzoden, Gemonde, Nuland, Well (GLD), Berlicum (NB), Haarsteeg, Vinkel, Hedel, Vlijmen, Geffen, Nieuwkuijk, Schijndel

Aanvraag plaatsen

Kies je vakman links

​Zoekt u een vakkundige vakman in de buurt? De juiste vinden, is niet eenvoudig. Daarom helpen we u met de juiste man op de juiste plaats. Links in het menu vindt u een selectie van onze aanbevolen vakmannen in deze regio. U kunt hier per discipline gratis en vrijblijvend 1, 2 of 3 offertes bij verschillende vakkundige bedrijven aanvragen. En heeft u verschillende werkzaamheden op de planning staan? Of weet u niet goed welke vakman u nodig heeft? Dan kunt u ons mailen of bellen via onderstaande knoppen. Wij regelen vervolgens de rest.

Waarom Alles in Huis?
  • Scherpe maar vooral eerlijke prijzen (ook bij spoed!)
  • Nooit meer zoeken: juiste vakman op de juiste plaats
  • Door ons unieke team van vakmannen altijd iemand beschikbaar
  • Gratis offerte bij 1, 2 of 3 écht vakkundige bedrijven
  • 24/7 online bereikbaar

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28254 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

26Mei
Den bosch - s-hertogenbosch Wij zoeken iemand die nieuwe overtrekken voor onze Ikea bankcombinatie kan maken. Alle hoezen zijn los en de kussenovert...
26Mei
Rosmalen - s-hertogenbosch Door de aanpassing van onze openhaard dient er een stukje vloer worden bijgelegd. Vloer en plintdelen hebben we.
26Mei
Vught - s-hertogenbosch 2 zijdes van een ligbad kitten
26Mei
Rosmalen - s-hertogenbosch Wat kost 8 losse poten van een tafeltje afkorten
26Mei
Vught - s-hertogenbosch Installatie wc en stortbak incl stucwerk. Reparatie dakgoot (zink in hout) op 5 meter hoogte