Wij zijn open. Wel wordt u momenteel het beste geholpen als u uw aanvraag mailt via de knop ‘Mail direct’

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Zuidland, Heenvliet, Tinte, Hekelingen, Geervliet, Simonshaven, Abbenbroek, Oudenhoorn, Vierpolders, Zwartewaal

Aanvraag plaatsen

Stratenmaker Arkenbout

stratenmaker spijkenisse hellevoetsluis brielle

Bent u op zoek naar een vakkundige stratenmaker? Dan raden wij u stratenmaker Arkenbout aan.

Zij verzorgen al jaren het aanleggen van uw bestrating of de ophoging ervan. Als basis hebben zij een hoveniersbedrijf. Hierbij kunt u denken aan een eenmalige onderhoudsbeurt in de vorm van een grote snoeibeurt, juist periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudsplan, of juist een goed en gedegen tuinontwerp voor de aanleg van een nieuwe tuin. Maar net zo goed plaatsen zij een terrasoverkapping of veranda die u in hun showroom kunt bekijken. In alle gevallen werken zij met een combinatie van creativiteit, persoonlijke benadering en staan zij achter de producten die geleverd worden.

Beoordelingen en foto’s van eerdere klanten van Alles in Huis uit de omgeving van Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle & Rockanje vindt u hieronder.
Klik op 'Mail voor úw gratis aanvraag' voor een vrijblijvende offerte. Of bel voor Stratenmaker Arkenbout direct.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

22516 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

25Sep
Hellevoetsluis - voorne-putten Betegelen wanden badk.tegels30x60.19,41m2 Bet. wand decor sierrand tegel30x64.2,88m2 Badk. vloerbetegelen 60x60.4,49m2 T...
25Sep
Spijkenisse - voorne-putten Het dak op de dakkapel lekt op verschillende plaatsen ad rand. Graag wil ik dit verholpen hebben. vr gr. Esther van de...
25Sep
Spijkenisse - voorne-putten Ik ben op zoek naar een glazenwasser die 1 keer per maand de ramen van 2 bungalows kan zemen.
25Sep
Spijkenisse - voorne-putten Ik heb een kunststof kozijn. Hier zit een slot in. Dit slot moet eruit. Daarna moet er een nieuwe in. Kan dit morgenocht...
25Sep
Spijkenisse - voorne-putten Wij zijn met spoed op zoek naar een behanger voor het behangen van 2 kamertjes. Totaal aantal rollen ca. 13.