Alles in Huis

Wij verbouwen alles wat je man niet kan
(of wat je vrouw graag wilt)

Regio: Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Zuidland, Heenvliet, Tinte, Hekelingen, Geervliet, Simonshaven, Abbenbroek, Oudenhoorn, Vierpolders, Zwartewaal

Aanvraag plaatsen

Stratenmaker Arkenbout

Arkenbout
Arkenbout
Bent u op zoek naar een vakkundige stratenmaker? Dan raden wij u stratenmaker Arkenbout aan. Zij verzorgen al jaren het aanleggen van uw bestrating of de ophoging ervan. Als basis hebben zij een hoveniersbedrijf. Hierbij kunt u denken aan een eenmalige onderhoudsbeurt in de vorm van een grote snoeibeurt, juist periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudsplan, of juist een goed en gedegen tuinontwerp voor de aanleg van een nieuwe tuin. Maar net zo goed plaatsen zij een terrasoverkapping of veranda die u in hun showroom kunt bekijken. In alle gevallen werken zij met een combinatie van creativiteit, persoonlijke benadering en staan zij achter de producten die geleverd worden. Beoordelingen en foto’s van eerdere klanten van Alles in Huis uit de omgeving van Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle & Rockanje vindt u hieronder.
Klik op 'Mail voor úw gratis aanvraag' voor een vrijblijvende offerte. Of bel voor Stratenmaker Arkenbout direct.

Voordelen Alles in Huis
  • Met 1 nummer regelt u ieder klusje tot een complete verbouwing
  • Naar keuze vraagt u 1, 2 of 3 offertes op
  • Vakmannen in de buurt, geselecteerd o.b.v. service en kwaliteit
  • Toezicht op afspraken met en werkzaamheden van de vakman(nen)
  • Geen servicekosten
Bekijk wie u voor zijn gegaan!

Beoordelingen

1476 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Greet Hoek van Holland Greet

Bepaald stuk in plafond herstellen "Goed werk geleverd in een kort tijd bestek,netjes gewerkt en achter gelaten. Daarbij een duidelijke instructie aangaande een verdere afwerking. Vanuit mijn situatie een absolute aanbeveling!"

Stukadoor Soer , Hoek van Holland
Leo Zoetermeer Leo

Gasaansluiting verleggen voor plaatsen nieuwe keuken. "Wij hebben dezelfde dag nog contact gehad met een gasfitter. Omdat wij nogal omhoog zaten kon hij de volgende ochtend voor hij naar zijn klus ging nog even langs komen. Hele aardige man, goede prijs, vlotte afhandeling! Geweldig! Vriendelijk bedankt."

Loodgieter vd Hart, Zoetermeer
Michel Spijkenisse Michel

Badkamer laten doen. "Al vanaf het intake gesprek werd alles goed doorgenomen. Op al je vragen werd goed ingegaan en met goede uitleg. Na offerte werd startdatum afgesproken. Er werd gewerkt zoals afgesproken. Als men op een probleem stuit word er elders uit de Alles In Huis bedrijven info ingewonnen hoe verder te gaan. Met andere woorden. Zeer professioneel bedrijf. Als ik het morgen over moest doen, zouden wij het wel weten .... Een echte aanrader dus!!. Een zeer tevreden klant"

Tegelzetter De Groot., Spijkenisse

Recente aanvragen

15359 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

21Apr
Hellevoetsluis - voorne-putten Ik wil een muurtje met grof spachelputz / granol
21Apr
Spijkenisse - voorne-putten Ik heb lekkage aan het plafond in de woonkamer. Ik denk vanuit de badkamer
21Apr
Brielle - voorne-putten Een aantal dakpannen zijn verschoven en een dakrand moet gemetseld worden. Tevens zijn er wat stenen uit de gevel.
21Apr
Spijkenisse - voorne-putten Een tegel in de badkamer heeft een lichte lekkage langs de rand. De tegel is licht beweegbaar en het is hoorbaar dat er ...
21Apr
Spijkenisse - voorne-putten Oude keuken maakt plaats voor nieuwe.Waterleiding moet verplaatst worden tbv vaatwasser en spoelbak en rioolafvoer moet ...

Aanbevolen partners

Wij werken met