We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Aannemer Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

aannemer vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede aannemer Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De aannemers van Onderdelinden zijn een voorbeeld van onze erkende aannemersbedrijven uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit aannemingsbedrijf voor uw renovatie en verbouwing of bel direct.

Wie is de beste aannemer van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm aannemer Vlaardingen. Maar wie is nu het beste aannemersbedrijf uit Vlaardingen en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw type renovatie of verbouwing en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede aannemer kan bv. Onderdelinden zijn. Zij bestaan al sinds 1928. Het bedrijf is van opa op vader en van vader op zoon doorgegeven. Inmiddels werkt ook de 4e generatie binnen het aannemingsbedrijf. Een echt familiebedrijf welke een vakkundig team van professionals om zich heen heeft verzameld. Dit gecombineerd met de jarenlange ervaring kunnen ze garant staan voor een snelle en vakkundige oplevering van uw renovatie en verbouwing. Verder zijn ze aangesloten bij Bouwgarant en bij Bouwend Nederland zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en extra zekerheid kunnen geven aan hun klant.

Wat kan dit erkende aannemersbedrijf voor u betekenen?
Als aannemers verzorgen ze alle soorten renovaties en verbouwingen. Denk hierbij aan onderhoud en reparaties, verbouw en nieuwbouw. Alles tussen het hoogste punt van de schoorsteen tot de onderzijde van de fundering kan door hen aangepakt worden zoals het vernieuwen van boeidelen bij de dakgoot, het repareren van voegwerk en het repareren en vernieuwen van ramen en kozijnen. Maar ook voor het creëren van extra ruimte in huis bijvoorbeeld door het plaatsen van een uitbouw of een dakkapel. Deze werkzaamheden verzorgen ze voor zowel particulieren, VvE’s, scholen als bedrijven.

Wat kosten aannemers in Vlaardingen en omstreken?
De prijzen van aannemers Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede aannemersbedrijven uit Vlaardingen en omgeving of bel direct.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?