We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Aanvraag plaatsen

Bouwmaterialen Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

Bouwmaterialen Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Bent u op bezoek naar een vakkundige zaak voor bouwmaterialen? Dan raden wij u Baauw Bouwcenter aan. Zij zijn al meer dan 120 jaar een begrip op dit gebied in Vlaardingen. Het terrein van 7000m2 aan de Bellstraat beschikt over een groot assortiment aan bouwmaterialen, tuintegels, professioneel gereedschap en (tuin)hout. In de nieuwe showroom vindt u bovendien een uitgebreide collectie wand- en vloertegels en sanitair. Inmiddels gingen vele consumenten en aannemers u voor in. Zij vertelden ons dat Baauw Bouwcenter uiterst servicegericht is en dat u volledig ontzorgt wordt.www.baauw.nl

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28254 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

26Mei
Vlaardingen - waterweg Overloop van mijn boiler lekt, waarschijnlijk door kalk
26Mei
Vlaardingen - waterweg Wij willen de bijkeuken betrekken bij de gewone keuken. Het raam in de bijkeuken moet vervangen worden door een groot ko...
26Mei
Schiedam - waterweg Het verplaatsen van een deursluit in een deurframe deze zit op de verkeerde hoogte
26Mei
Schiedam - waterweg Het verplaatsen van een deursluit in een deurframe deze zit op de verkeerde hoogte
26Mei
Maassluis - waterweg Ik wil mijn schoorsteen laten vegen.