We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Hovenier Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

hovenier vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede hovenier Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De hoveniers van van Bergenhenegouwen zijn een voorbeeld van onze erkende hoveniers uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte bij hen aan voor uw hovenierswerk of bel direct.

Wie is de beste hovenier van Vlaardingen voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm hovenier vlaardingen. Maar wie is het beste hoveniersbedrijf uit Vlaardingen en omgeving voor u? Dat is degene die het beste past bij uw type hovenierswerk en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede hovenier kan bv. van Bergenhenegouwen zijn. De oprichter is al sinds 1982 werkzaam in de hoveniers sector en zijn sinds 2003 gestart met hun eigen bedrijf. Dit runt hij nu samen met zijn zoon. Met hun ervaring zorgen zij met nieuwe ideeën en materialen voor het ontwerpen en aanleggen van een duurzame tuin van hoge kwaliteit. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de branche zijn zij aangesloten bij VHG. Deze informatie gebruiken ze bij hun klanten die bestaan uit zowel particulieren, VvE’s als bedrijven.

Wat kan deze erkende hovenier voor u betekenen?
Als hoveniers verzorgen zij alle soorten hovenierswerk. Van het ontwerp, de aanleg, renovatie en onderhoud van de tuin als interieurbeplanting behoren tot hun dagelijkse werkzaamheden. Zo kunt u met hen gezamenlijk een plan maken van een totale of gedeeltelijk tuinontwerp en vervolgens de uitvoering bepalen van de tuin. Ook met blokhutten, erfafscheidingen, pergola’s en vijvers. Mocht u al een bestaande tuin hebben, kunnen deze hoveniers u helpen met het onderhoud ervan. Bijvoorbeeld met de voorjaarsbeurt en najaarsbeurt. Ten slotte zijn ze gespecialiseerd in interieurbeplanting voor bedrijven. Klanten hiervoor zijn bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, kantoren, uitvaartondernemingen en restaurants.

Wat kosten hoveniers in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een hovenier Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze vrijblijvende offertes aanvragen bij 1, 2 of 3 hoveniersbedrijven uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?