We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Installateur Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

installateur vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede installateur Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De installateurs bij van der Ende zijn een voorbeeld van onze erkende installatiebedrijven uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit 24 uur installatiebedrijf voor uw installatiewerk of bel direct.

Wie is de beste installateur van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm installateur Vlaardingen. Maar wie is het beste installatiebedrijf uit Vlaardingen en omgeving voor u? Dat is degene die het beste past bij uw type installatiewerk en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede installateur kan bv. van der Ende zijn. Opgericht in 2007, bestaan zij inmiddels uit vader en zoon van der Ende die samen met een team van vakbekwame installateurs vele diensten op het gebied van installatietechniek voor u verzorgen. De familiaire benadering die ze gebruiken naar hun klanten toe wordt vaak erg gewaardeerd. Hun klanten bestaan uit zowel particulieren, bedrijven, VvE’s en instellingen.

Wat kan deze erkende installateur voor u betekenen?
Als installateurs verzorgen zij alle soorten installatiewerk. Tijdens een verstopping of een cv-storing zijn ze met spoed 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maar verder verzorgen ze de installatie van de complete badkamer en het toilet. Inclusief het tegelwerk. Verder repareren en vernieuwen ze alle soorten dakwerk en zinkwerk, de keuken, riolering en vloerverwarming. Anders dan andere installateurs verzorgen ze ook klein electrawerk. Dus met een stroomstoring kunnen ze u ook helpen. Maar ook met het aanleggen van duurzame producten als LED-verlichting en het aansluiten van zonnepanelen op het dak. Tenslotte richten ze zich bij van der Ende ook op de ouderenmarkt door middel van zorghulpmiddelen. Dit is een steeds grotere groep klanten die zij kunnen helpen met bijvoorbeeld extra armleuningen in de badkamer, toiletverhogers, wandbeugels en sanitair aanpassingen.

Wat kosten installateurs in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een installateur Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze vrijblijvende offertes aanvragen bij 1, 2 of 3 installatiebedrijven uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?