We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Klusjesman Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

klusjesman vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede klusjesman Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omgeving? De klusjesman van Krauwinkel is een voorbeeld van onze erkende klusjesmannen uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij deze klusjesman voor uw klusjes of bel direct.

Wie is de beste klusjesman van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm klusjesman vlaardingen. Maar wie is nu de beste klusjesman uit Vlaardingen en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw klusjes en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede klusjesman kan bv. Krauwinkel zijn. Deze klusjesman heeft al tientallen jaren ervaring in onder andere de renovatiebranche. Hij helpt u graag met alle klusjes in én rondom het huis. Het grootste deel van de werkzaamheden is in opdracht van particulieren. Maar ook aannemers en bedrijven maken gebruik van zijn diensten. Zij vertelden ons dat het een zeer aardige vakman is die goed meedenkt met de klant. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en kan de vakman optimaal aan uw eisen voldoen.

Wat kan deze erkende klusjesman voor u betekenen?
Deze klusjesman is zeer veelzijdig en kan u bij bijna elk klusje in of rondom het huis helpen. Van het behangen van een kamer tot aan het bevestigen van stopcontacten, het ophangen van een lamp tot aan het verhelpen van piepende scharnieren. Deze klusjesman is letterlijk overal voor inzetbaar. Het vastzetten van een deurklink of het sluitend maken van keukenkastjes behoort ook tot de werkzaamheden. Bijna ieder voorkomend klusje dat op uw lijstje staat kan door hem verholpen worden. En ook als een klusje een klus blijkt te zijn, staat Krauwinkel voor u klaar. Eventueel zelfs met een team van vakkundige vakmannen om hem heen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat kosten klusjesmannen in Vlaardingen en omstreken?
De prijzen van een klusjesman Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede klusjesmannen uit Vlaardingen en omgeving of bel direct.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?