We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Metselaar Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

metselaar vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede metselaar Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De metselaar Jongejan is een voorbeeld van onze erkende metselbedrijven uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit metselbedrijf voor uw klussen of bel direct.

Wie is de beste metselaar van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm metselaar vlaardingen. Maar wie is de beste metselaar van Vlaardingen en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw metselwerkzaamheden en op het juiste moment beschikbaar is. Een goed metselaarsbedrijf kan bv. Jongejan zijn. Jongejan voert dit beroep al sinds 1986 uit en weet daardoor vrijwel alles op het gebied van metselwerkzaamheden. Dit werkt dan ook altijd in het voordeel van de klant. Daarnaast is hij gespecialiseerd in alles wat met metselen te maken heeft. Door middel van een vertrouwde manier te werk gaan is de klandizie zeer groot. Ook vertelden verschillende klanten ons dat hij een vriendelijk voorkomen heeft en hij zijn klanten, samen met de kwaliteit van het werk, altijd op nummer 1 plaatst.

Wat kan dit erkende metselbedrijf voor u betekenen?
Door de verscheidene metselwerkzaamheden die Jongejan kan uitvoeren is elke klus wel te klaren door deze vakman. Denkt u hierbij aan het metselen van een muur in de tuin, het opnieuw opbouwen van een schoorsteen op het dak op het vervangen of repareren van het voegwerk van de gevel. Alles in en rondom het huis kan worden uitgevoerd op het gebied van metselaarswerkzaamheden. Hij beheerst alle mogelijke metseltechnieken en het is dan bv. ook geen probleem om een monumentale gevel te onderhouden. De metselaar werkt hier met oude technieken waardoor het monumentale karakter goed behouden kan worden en het zijn eigen uitstraling krijgt.

Wat kosten metselaarsbedrijven in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een metselaar Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede metselaars uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?