We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Meubelmaker Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

meubelmaker vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede meubelmaker Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? Van Wageningen is een voorbeeld van onze erkende meubelmakers uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij deze meubelmaker voor uw op maat gemaakte meubelen of bel direct.

Wie is de beste meubelmaker van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm meubelmaker vlaardingen. Maar wie is de beste meubelmaker uit Vlaardingen en omgeving voor u? Dat is degene die het beste past bij uw gewenste meubels op maat en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede meubelmaker kan bv. van Wageningen zijn. Hij is een topvakman die sinds 2000 actief is in de meubelmakerij. En na 7 jaar begon hij voor zichzelf. Hier kan hij tot de dag van vandaag zijn creativiteit kwijt in zijn zelf ontworpen meubels. Hij luistert goed naar zijn klanten en bijna niks is te gek voor hem. Goede service en nazorg is voor hem vanzelfsprekend. En waar nodig bundelt hij de krachten met een groep van andere vakmannen.

Wat kan deze erkende meubelmaker voor u betekenen?
Als meubelmaker verzorgen zij alle soorten meubels op maat. Hij heeft een standaardcollectie die naar wens aangepast kunnen worden met de door u gewenste afwerking zoals lak, olie, greywash of juist gespoten. Maar u kunt ook met hem op zoek naar uw eigen op maat gemaakte meubelstuk. Samen met de klant schaaft hij net zo lang aan het ontwerp tot het aan alle eisen voldoet. Dan kan het gaan om kasten, tafels, stoelen, dressoirs, bedden, keukens en kantoormeubilair. Omdat zijn basis ligt in het timmeren, kunt u bij hem ook al het voorkomende timmerwerk neerleggen. Bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, het vervangen van kozijnen of de zolder die nog afgetimmerd moet worden.

Wat kosten meubelmakers in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een meubelmaker Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze vrijblijvende offertes aanvragen bij 1, 2 of 3 meubelmakers uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?