We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Aanvraag plaatsen

Meubelstoffeerder Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

meubelstoffeerder vlaardingen schiedam maassluis

Bent u op zoek naar een goede meubelstoffeerder Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? Meubelstoffeerder MaartWerk is een voorbeeld van onze erkende meubelstoffeerders uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij deze meubelstoffeerder voor uw op maat gemaakte meubelen of bel direct.

​Wie is de beste meubelstoffeerder van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm meubelstoffeerder vlaardingen. Maar wie is de beste meubelstoffeerder uit Vlaardingen en omgeving voor u? Dat is degene die het beste past bij uw gewenste meubelstoffering op maat en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede meubelstoffeerder kan bv. Maartwerk zijn. Zij is sinds 2013 afgestudeerd en begon vlak daarna haar eenmansbedrijf in meubelstoffering. Zowel klassieke als design meubelen worden zorgvuldig hersteld of vernieuwd. Zij heeft een ruime keuze uit verschillende meubelstoffen tot haar beschikken waardoor er altijd wel een stof bij zit die uw interesse wekt. Sinds kort maakt zij ook woonaccessoires en heeft zij samen met anderen uit dezelfde branche een winkel geopend in het centrum van Schiedam.

Wat kan deze erkende meubelstoffeerder voor u betekenen?
Naast het herstofferen van stoelen, banken en fauteuils maakt zij ook kussen op maat. Denkt u hierbij aan bank, boot of caravan kussens. Maar ook sierkussens, de zitting van een keukenstoel en woonaccessoires. Vrijwel alles op het gebied van zetels kan opnieuw worden gestoffeerd door deze meubelstoffeerder. Om het zitgenot te behouden kiest u ervoor om bijvoorbeeld de gehele bank opnieuw te laten stofferen. U hoeft geen nieuwe bank aan te schaffen en u houdt het comfort waar u zo gewend aan bent geraakt. Naast het herstofferen van meubels is het ook mogelijk om woonaccessoires te laten maken bij MaartWerk. Hier wordt puur en alleen gebruik gemaakt van het recyclen van oude stoffen. De winkel die zij met collega’s heeft dient tevens als showroom en werkplek. Hier kunt u zelf ervaren hoe dit proces in zijn werk gaat en is het mogelijk om alle afgeronde werkzaamheden te aanschouwen.

Wat kosten meubelstoffeerders in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een meubelstoffeerder Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze vrijblijvende offertes aanvragen bij 1, 2 of 3 meubelstoffeerders uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28234 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

23Mei
Vlaardingen - waterweg Overloop van mijn boiler lekt, waarschijnlijk door kalk
23Mei
Vlaardingen - waterweg Wij willen de bijkeuken betrekken bij de gewone keuken. Het raam in de bijkeuken moet vervangen worden door een groot ko...
23Mei
Schiedam - waterweg Het verplaatsen van een deursluit in een deurframe deze zit op de verkeerde hoogte
23Mei
Schiedam - waterweg Het verplaatsen van een deursluit in een deurframe deze zit op de verkeerde hoogte
23Mei
Maassluis - waterweg Ik wil mijn schoorsteen laten vegen.