We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Stoffeerder Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

stoffeerder vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede stoffeerder Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De stoffeerders van Krauwinkel zijn een voorbeeld van onze erkende stoffeerderbedrijven uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit stoffeerbedrijf voor uw vloer en stoffering of bel direct.

Wie is de beste stoffeerder van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm stoffeerder vlaardingen. Maar wie is nu de beste stoffeerder uit Vlaardingen en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw gewenste stoffering en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede stoffeerder kan bv. Krauwinkel zijn. Gebouwd op vele jaren ervaring in dienst bij een groot stoffeerdersbedrijf is hij zijn eigen bedrijf gestart. Het is een ontzettend aardige man die altijd de tijd neemt voor zijn klanten. Daarnaast staat hij ook altijd klaar voor hen mocht er iets zijn. En kan hij het niet oplossen dan zorgt hij met een groot team van bevriende collega’s dat u alsnog geholpen wordt. Niet voor niks krijgen we vaak lovende reacties terug van onze klanten over hem.

Wat kan deze erkende stoffeerder voor u betekenen?
Als stoffeerder verzorgt hij alle soorten vloeren en stoffering. Dit is een breed woord voor alle werkzaamheden aan een vloer behalve die aan een tegelvloer. Maar bijvoorbeeld wel het leggen van vloerbedekking, het leggen van laminaat, onderhouden van een parketvloer door middel van het schuren en lakken maar ook het aanbrengen van zeil of een pvc-vloer. Desgewenst helpt hij u met de keuze van de vloer. Naast het leggen van vloeren, verzorgt Krauwinkel ook aanverwante diensten die te maken hebben met interieur zoals het behangen en schilderen van wanden en plafonds. Zo heeft u nog maar een aanspreekpunt nodig voor deze werkzaamheden. En is de klus groter dan doet hij een beroep op zijn collega’s.

Wat kosten stoffeerders in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een stoffeerder Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede stoffeerbedrijven uit Vlaardingen en omgeving of bel direct.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?