We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Tegelzetter Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

tegelzetter vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede tegelzetter Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De tegelzetters van De Groot zijn een voorbeeld van onze erkende tegelzetbedrijven uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij dit tegelzetbedrijf voor uw tegelwerk of bel direct.

Wie is de beste tegelzetter van Vlaardingen en omgeving voor u?
U zocht mogelijk op de zoekterm tegelzetter Vlaardingen. Maar wie is het beste tegelzetbedrijf uit Vlaardingen en omstreken voor u? Dat is degene die het beste past bij uw type tegelwerk en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede tegelzetter kan bv. de Groot zijn. Dit bedrijf bestaat uit vader Walter en zoon Stephan de Groot en verzorgen al sinds 2001 alle soorten tegelwerk met plezier en enthousiasme. Dat komt terug in het aangename contact dat ze hebben met hun klanten. Dat begint met het nakomen van afspraken. Zowel voor het opnemen van de offerte, de offertetermijn als de duur van het project. Daarnaast proberen ze vanuit hun kennis zo goed mogelijk mee te denken met de klant. En dat wordt voor een toch vaak ingrijpende verbouwing als zeer prettig ervaren. Zij komen deze situatie namelijk dagelijks tegen en proberen hun klant dan ook zoveel mogelijk te ontlasten en in te lichten over de gang van zaken.

Wat kan dit erkende tegelzetbedrijf voor u betekenen?
Als tegelzetters verzorgen zij alle soorten tegelwerk. Denkt u hierbij aan het tegelen van de badkamer, het toilet, de tegelvloer, de achterwand van de keuken of het balkon. Maar ook het leggen van natuursteen en het aannemen van complete badkamers behoort tot hun werkzaamheden. Dit laatste is inclusief het verleggen van de waterleidingen, het stucen van de wanden en plafond en klein timmerwerk. Desgewenst leveren zij de tegels en het sanitair voor u. Dit doen zij nu veel bij particulieren, maar af en toe ook voor aannemers, woningbouwcorporaties, VvE’s en bedrijven.

Wat kosten tegelzetters in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een tegelzetter Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken zijn afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede tegelzetbedrijven uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?