We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

Regio: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland

Wij zijn open: Nu alleen mailen ->

Tuinman Vlaardingen, Schiedam of Maassluis?

tuinman vlaardingen schiedam maassluis maasland

Bent u op zoek naar een goede tuinman in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omgeving? De tuinmannen van Planken zijn een voorbeeld van onze erkende tuinmannen uit regio Vlaardingen. Hieronder vraagt u vrijblijvend een offerte aan bij deze tuinman voor uw tuinonderhoud en tuinaanleg of bel direct.

Wie is de beste tuinman van Vlaardingen en omgeving voor u?
De beste tuinman uit Vlaardingen en omstreken voor u is degene die het beste past bij uw type tuinonderhoud of tuinaanleg en op het juiste moment beschikbaar is. Een goede tuinman kan bv. Planken zijn. Bij hen krijgt u sinds 1962 altijd een vakkundig advies met betrekking tot de aanleg, aanpassing of renovatie. Zij zijn actief in particuliere tuinen, uiteenlopend van kleine voortuinen tot tuinen van meer dan 5000m2. Maar ook in de zakelijke sector, zoals bedrijven, wooncorporaties, VvE’s en instellingen.

Wat kan deze erkende tuinman voor u betekenen?
Zij zijn in principe gespecialiseerd in de aanleg, renovatie en onderhoud van ieder type tuin. Denkt u hierbij aan maai- en snoeiwerk, de aanleg van een terras, waterpartijen en vijvers, pergola’s en vlonders, plantenbakken en beelden, verlichting en drainagesystemen. Maar ook voor het aanleggen, herstellen, ophogen en onderhouden van parkeerplekken, parkeerterreinen, de steeg of het looppad bent u bij hen aan het goede adres. In overleg met de klant kunnen zij verder een ontwerp met een beplantingsplan bepalen. Om uw tuin na aanleg in een optimale staat te houden, is goed onderhoud een van de belangrijkste factoren. Daarom adviseren ze bij Planken altijd over het onderhoud, snoeien en bemesten. En waar nodig kunt u bij hen een onderhoudscontract afnemen. Bijvoorbeeld voor de voorjaarsbeurt en najaarsbeurt van de tuin. Ten slotte zijn ze aangesloten bij Branchevereniging VHG. Dat zorgt voor de gewenste kennis bij de hovenier maar ook een extra stukje zekerheid voor de klant.

Wat kosten tuinmannen in Vlaardingen en omstreken?
De prijs van een tuinman Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en omstreken is afhankelijk van uw wensen. Hiervoor kunt u hieronder naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen bij 1, 2 of 3 goede tuinmannen uit Vlaardingen en omgeving.

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28759 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Schiedam - waterweg Ik heb sinds een maand een laminaat vloer leggen. Helaas heeft de meubelbezorger een meubel laten vallen en is er een st...
14Aug
Vlaardingen - waterweg kunt u een gaskookplaat verwijderen en een nieuwe plaatsen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?
14Aug
Vlaardingen - waterweg Hi, Ik wil een muur breken met 2.60m x 2.70m. Heb je een gratis offerte aan voor Vlaardingen?