We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

  Vakman  >  Schilder

Wij zijn open, u kunt ons bellen

  Wij zijn werkzaam in: Zuid-Holland

Preview map of address

Schilder

​Bent u op zoek naar een vakkundige schilder? De juiste vakman vinden is niet eenvoudig. Wij helpen u met de juiste man op de juiste plaats. Veel mensen komen bij ons terecht voor een schilder op het moment dat ze problemen of plannen hebben met hun schilderwerk. Met problemen als houtrot, afbladderend verfwerk of lekkageschade, helpen we u snel en vakkundig mee. Desgewenst ook met een offerte voor de verzekering. Verder helpen we u met het sausen van wanden en plafonds in ieder vertrek, het schilderen van de buitenboel en het lakken van de kozijnen. Maar wist u ook dat wij u kunnen helpen met het behangen of stucen van de muren en het plafond? Dit zijn allemaal werkzaamheden van onze schilders. Onze vakmannen zijn geselecteerd op basis van service en kwaliteit en komen bij u uit de buurt. Wij houden samen met u toezicht op de afspraken met en werkzaamheden van de vakman zonder extra kosten. Bekijk hieronder wie u zijn voorgegaan. Plaats uw gratis aanvraag voor 1, 2 of 3 vrijblijvende offertes door ons te mailen of bel direct.

Waarom Alles in Huis?
  • Scherpe maar vooral eerlijke prijzen (ook bij spoed!)
  • Nooit meer zoeken: juiste vakman op de juiste plaats
  • Door ons unieke team van vakmannen altijd iemand beschikbaar
  • Gratis offerte bij 1, 2 of 3 écht vakkundige bedrijven
  • 24/7 online bereikbaar
Luchtbrug, Rotterdam Luchtbrug, Rotterdam Luchtbrug, Rotterdam

Luchtbrug, Rotterdam

“De luchtbrug in Rotterdam was voor ons echt een prestigeproject. Maar ook gelijk de laatste buitenklus van het jaar. Het is buiten te vochtig om kwaliteit te kunnen leveren. We gaan naar binnen. En daarvoor gelden tijdens de winterperiode altijd scherpere tarieven.” - Gerard Pieterman, Schilder -

Uitgevoerde werkzaamheden:
Kozijnen, Verbouwing, Glas, Behangwerk, Timmerwerk

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28247 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

25Mei
Zevenaar - zevenaar Wij hebben een nieuwbouwwoning In zevenaar. de wanden zijn glad en behangklaar. Graag ontvangen wij een offerte voor he...
25Mei
Pesse - hoogeveen het verven van een woonkamer en slaapkamer in een seniorenwoning
25Mei
Velserbroek - ijmuiden Ik ben opzoek naar een kitbedrijf om de kitranden rondom het bad en nog wat kleine stukjes in de badkamer te kitten.
25Mei
Velserbroek - ijmuiden Ik ben opzoek naar een kitbedrijf om de kitranden rondom het bad en nog wat kleine stukjes in de badkamer te kitten.
25Mei
Middelburg - middelburg Afkitten toilet, circa 15 strekkende meter. Ik ontvang graag een prijsopgave.