We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

  Vakman  >  Schoorsteenveger

Wij zijn open, u kunt ons bellen

  Wij zijn werkzaam in: Zuid-Holland

Preview map of address

Schoorsteenveger

Bent u op zoek naar een vakkundige schoorsteenveger? De juiste vakman vinden is niet eenvoudig. Wij helpen u met de juiste man op de juiste plaats. Veel mensen komen bij ons terecht voor een schoorsteenveger als ze problemen of plannen hebben met hun schoorsteen. Denkt u bijvoorbeeld aan het jaarlijks vegen van de schoorsteen. Maar ook aan het aangaan van een onderhoudscontract. Dit kan u weer schelen in de kosten en u krijgt automatisch een bericht wanneer dit weer nodig is. Voor iedere onderhoudsbeurt krijgt u een veegbewijs zodat u bij problemen kunt overleggen met de verzekering dat er goed onderhoud aan het rookkanaal heeft plaatsgevonden. Maar veel schoorsteenvegers helpen u ook direct met het reinigen van de dakgoten, het verwijderen van vogelnesten en het schoonmaken van de dakkapel. Allemaal klussen op het dak die u zelf liever niet doet. Onze vakmannen zijn geselecteerd op basis van service en kwaliteit en komen bij u uit de buurt. Wij houden samen met u toezicht op de afspraken met en werkzaamheden van de vakman zonder extra kosten. Bekijk hieronder wie u zijn voorgegaan. Plaats uw gratis aanvraag voor 1, 2 of 3 vrijblijvende offertes door ons te mailen of bel direct.

Waarom Alles in Huis?
  • Scherpe maar vooral eerlijke prijzen (ook bij spoed!)
  • Nooit meer zoeken: juiste vakman op de juiste plaats
  • Door ons unieke team van vakmannen altijd iemand beschikbaar
  • Gratis offerte bij 1, 2 of 3 écht vakkundige bedrijven
  • 24/7 online bereikbaar
Schoorsteen geveegd voor houtkachel

Schoorsteen geveegd voor houtkachel

Schoorsteen geveegd en kacheltje lekvrij gemaakt zodat er weer gestookt kan worden met de houtkachel

Uitgevoerde werkzaamheden:
Schoorsteenvegen, Dakgoten, Ventilatie, Dakkapel, Klusjes

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28766 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

16Aug
Geesteren - eibergen Ergens beginnen Vochtplek aan onderkant plafond.bovenkant niets te zien.doche putje een meter van vochtplek.(douche word...
16Aug
Geesteren - eibergen Ik moet ergens beginnen Vochtvlek aan plafond onderkant ,bovenkant niets te zien.vochtplek 1.mtr van doucheputje.( douc...
16Aug
Leersum - wijk-bij-duurstede Graag uw prijs voor 2 schoorstenen, 1x allesbrander en 1x open haard met gasvlam
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)