We zijn open. Maar we kunnen u momenteel het snelst helpen als u uw aanvraag stuurt via de knop ‘Mail direct’.

Alles in Huis

Alles voor de doe-het-niet-zelver

  Vakman  >  Tegelzetter

Wij zijn open, u kunt ons bellen

  Wij zijn werkzaam in: Zuid-Holland

Preview map of address

Tegelzetter

Bent u op zoek naar een vakkundige tegelzetter? De juiste vakman vinden is niet eenvoudig. Wij helpen u met de juiste man op de juiste plaats. Veel mensen komen bij ons terecht voor een tegelzetter als ze problemen of plannen hebben met tegelwerk. Bijvoorbeeld voor het herstellen van een paar gebroken tegels. En ook voor het leggen van een tegelvloer, het betegelen van het toilet, de keuken, het balkon en natuurlijk de badkamer. Maar wist u dat veel tegelzetters ook de complete badkamer of het toilet aannemen? Sterker nog, dit zijn vaak de specialisten op dit gebied. Het verleggen van leidingen, het stucen van de muren en soms zelfs het omleggen van de elektra behoren allemaal tot hun werkzaamheden. Onze vakmannen zijn geselecteerd op basis van service en kwaliteit en komen bij u uit de buurt. Wij houden samen met u toezicht op de afspraken met en werkzaamheden van de vakman zonder extra kosten. Bekijk hieronder wie u zijn voorgegaan. Plaats uw gratis aanvraag voor 1, 2 of 3 vrijblijvende offertes door ons te mailen of bel direct.

Waarom Alles in Huis?
  • Scherpe maar vooral eerlijke prijzen (ook bij spoed!)
  • Nooit meer zoeken: juiste vakman op de juiste plaats
  • Door ons unieke team van vakmannen altijd iemand beschikbaar
  • Gratis offerte bij 1, 2 of 3 écht vakkundige bedrijven
  • 24/7 online bereikbaar
Tegelvloer 60 x 60 tegels met licht Tegelvloer 60 x 60 tegels donker

Badkamervloer met 60 x 60 tegels

In deze badkamer wilde de klant een donkere tegelvloer gelegd hebben met een 60 x 60 tegel. Dat zijn flinke tegels die ook behoorlijk zwaar zijn en dat vergt wat extra aandacht en kunde bij het leggen ervan. Uiteindelijk met een mooi resultaat. Ook de wand hebben we meegenomen met andere tegels en in een ander motief.

Uitgevoerde werkzaamheden:
Verbouwing, Vloeren, Leidingwerk, Uitbouw, Klusjes

Betegelde serre vanaf de buitenkant Betegelde serre vanaf de binnenkant

Serre betegelen

Onze klant had een nieuwe serre laten bouwen en wilde hiervoor zijn vloer en opstaande rand (zowel binnen als buiten) betegeld hebben. Dit hebben we voor hem gedaan met tegels naar keuze die hij zelf had opgezocht. Hij was zeer tevreden met het resultaat en geniet nu extra van zijn uitbouw.

Uitgevoerde werkzaamheden:
Interieur, Verhuizen, Aanbouw, Leidingwerk, Verbouwing

Beoordelingen

1500 mensen beoordeelden onze vakmannen.

Mina Haarlem Mina

Tuin aanleggen Ik heb mijn volledige tuin laten aanleggen door de hovenier. Er zat weinig prijsverschil tussen de twee aanbieders. Maar ik heb voor hem gekozen door het goede advies en de te gebruiken materialen.

Hovenier, Haarlem
Nico Houten Nico

Leidingwerk verleggen De werkzaamheden zijn naar mijn mening goed- en vakkundig uitgevoerd. De betreffende medewerker heeft goede service verleend en was zeer vriendelijk.

Loodgieter, Houten
Fred Vlaardingen Fred

Schilderen dakkapel De schilderklus van mijn dakkapel is inderdaad opgeleverd. Het heeft even geduurd voordat met de werkzaamheden werd begonnen, maar alles is nu toch klaar. En geheel tot mijn tevredenheid. De mensen van de firma waren zeer vriendelijk. Ook de laatste werkzaamheden voor de oplevering hebben wij zeer gewaardeerd (reinigen en zemen van de ramen).

Schilder, Vlaardingen

Recente aanvragen

28766 mensen plaatsten hier eerder hun aanvraag:

16Aug
Geesteren - eibergen Ergens beginnen Vochtplek aan onderkant plafond.bovenkant niets te zien.doche putje een meter van vochtplek.(douche word...
16Aug
Geesteren - eibergen Ik moet ergens beginnen Vochtvlek aan plafond onderkant ,bovenkant niets te zien.vochtplek 1.mtr van doucheputje.( douc...
16Aug
Leersum - wijk-bij-duurstede Graag uw prijs voor 2 schoorstenen, 1x allesbrander en 1x open haard met gasvlam
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)
16Aug
Ede - veenendaal 190 vierkante meter pvc recht leggen. Op korte termijn! Start deze week/weekend of begin volgende week)